Lidmaatschap

Wie kan er lid worden?
Iedereen kan lid worden van Corolla Club NL. Ben je niet in bezit van een Corolla of een Auris, dan wordt je donateur. Ook donateurs ontvangen de clubpas en alle bijbehorende voordeeltjes. Een donateur heeft slechts beperkte inspraak op de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. (ALV)

Wat kan je er allemaal mee?
Ten eerste heb je altijd gratis toegang tot de meetings die georganiseerd worden door CCNL, uitzonderingen daargelaten. En met je lidmaatschap geniet je ook een aantal voordelen: Een advertentie op de website kost je bijvoorbeeld niets. In een advertentie kun je een auto of onderdelen aanbieden.

Verder krijg je op vertoon van je pas korting bij oa. meer dan 50 Toyota dealers in Nederland, onderandere bij Brezan Automaterialen, Lasaulec, Euromaster en de Toyoshop. Tevens hebben we in elke provincie minimaal 1 Toyotadealer als kortingsadres.

Daarnaast is het ook mogelijk om op de pagina met weblinks een link naar je eigen website te laten plaatsen. Maar je kan ook een eigen ledenpagina op onze website laten toevoegen, voor meer informatie kan je terecht bij de Public Relations via pr@corollaclub.nl

Mocht je op het Corollaforum geregistreerd zijn, dan kan je status aangepast worden naar CCNL-Member, hierdoor krijg je toegang tot extra CCNL-onderwerpen. Is dit nog niet gebeurt, stuur dan een mailtje naar info@corollaclub.nl

Lidmaatschap
Het lidmaatschap loopt van 1 Februari t/m 31 Januari. Een vol jaar kost € 20, inschrijven éénmalig € 2,50.
Voor tussentijdse aanmeldingen gelden maandelijks gereduceerde tarieven. Zie de tabel of het inschrijfformulier voor de contributie en het inschrijfgeld.

Contributie en inschrijfgeld
Maand van inschrijvingContributie in € (Euro)
Februari€ 20,-
Maart€ 18,30
April€ 16,60
Mei€ 15,00
Juni€ 13,30
Juli€ 11,60
Augustus€ 10,-
September€ 8,30
Oktober€ 26,60 (incl. contributie volgend jaar)
November€ 25,- (incl. contributie volgend jaar)
December€ 23,30 (incl. contributie volgend jaar)
Januari€ 21,60 (incl. contributie volgend jaar)
Inschrijfgeld
éénmalig, zelf over te maken€ 2,50

Let Op ! Vanaf Oktober betaal je ook voor het volgende jaar!

Betalen
Maak je de contributie plus inschrijfgeld per bank of giro over op : NL78 RABO 0111 9536 26 tnv Corolla Club NL te Wassenaar.

Als het inschrijfformulier én de betaling bij ons binnen is, krijg je vanzelf de clubpas, de registratiesticker, de laatst verschenen nieuwsbrief en een welkomstgeschenk toegezonden.

Inschrijven
Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Die kan je dan invullen en per post opsturen naar het adres onderaan het inschrijfformulier of onderaan deze pagina.

Mocht de link niet werken, stuur dan een mail naar ledenadministratie@corollaclub.nl.

Nog vragen ?
Ledenadministratie : Leon van Stijn: ledenadministratie@corollaclub.nl
Penningmeester : Marcel Slooter: marcel@corollaclub.nl

Of schrijf naar:

Corolla Club NL
T.A.V. Ledenadministratie
Aert van der Neerstraat 10
4206 WB, Gorinchem